Denna takläggare i Västerås har mycket erfarenhet av att lägga tak i bostadsrättsföreningar. Så de har växt tull att bli den takläggare man konsulterar vid problem med taket eller om det kräver uppfräschning. Och du vet hur det ser ut i Västerås, staden där taken aldrig riktigt har fräschats upp av bostadsrättsföreningarna.

Takens skick i staden

Utan de är i samma skick som de har varit dem senaste femtio åren, rejält dåligt. Och där har denna takläggare lyckas skapa en affärsstrategi där de, tak för tak, fräschar upp hela staden. För tro mig det behövs i Västerås, hur vacker staden än är till utsidan så lurar vattenläckorna på insidan!

En vän till mig i Västerås kontaktade inte en takläggare och fick till slut betala två miljoner för att kunna bo kvar i sin villa. Det är en saftig och rejält onödig summa att betala.

Västerås konkurrerande takläggare jobbar hårt

Det finns som du ni förstår en hel del takläggare i Västerås. De kommer i storlekar från familjeföretag till giganter som omsätter hundratal miljoner per år och alla slåss om samma kunder. Västerås alla bostadsrättsföreningar. Anledningen till att det slåss om just dessa kunder är för att föreningarna och staden har storleken på sin sida.

Stockholm till exempel är kändare föra att ha hundratal mindre bostadsrättsföreningar. Västerås har till skillnad från Stockholm enbart ett fåtal, och samtliga är av gigantiska storlekar. Därför är det ett flerfrontskrig om just dessa bostadsrättsföreningar. Och det är bara vinnaren som får äta här, inga rester till 2: an och 3: an!

Takläggare som är duktig på bostadsrättsföreningar

Om jag ska rekommendera en takläggare till bostadsrättsföreningar i Västerås så skulle jag rekommendera denna. De har en lång erfarenhet av att både på ett ärligt sätt konsultera vid misstänka vattenläckor samt vid takläggningar.

Jag rekommenderar att kontakta denna firma direkt då de ofta fyller upp sina kalendrar väldigt snabbt. De har ju nämligen verksamhet i Stockholm, Västerås, Norrköping och Uppsala så de är allt som oftast fullbokade.

De lämnar alltid kostnadsfria offerter vid konsultationer!